Verdiepings Cursus

Sai Mithra Yoga Verkorte Opleiding Mei 2024
Geplaatst: zaterdag 16 maart 2024

STARTDATUM VRIJDAG 3 mei om 18:00

Yoga is veel meer dan wat houdingen. Het is een eeuwenoude wetenschap en omvat filosofie, asana’s, mantra’s, meditatie en pranayama en nog veel meer! In onze lessen kunnen we altijd maar een deel van onze kennis overbrengen. Na afloop komen er vaak vragen, en dat snappen wij. Yoga omvat zo veel, het is een bron van wijsheid, het is gezond, verrijkend en transformerend.

Sai Mithra biedt al jaren een docentenopleiding om kennis over te dragen, en om te leren hoe je yoga zelf overdraagt.

Er zijn echter ook leerlingen die meer kennis willen zonder opgeleid te willen worden tot docent. Misschien ben jij zo iemand?

Om jou de kans te geven meer kennis op te doen over wat yoga is, maar ook om jezelf via de yoga beter te leren kennen, bieden wij vanaf mei een verdiepingscursus aan.

In 6 maanden leer je er over het 8-voudige pad van Patanjali, die als de grondlegger van de yoga wordt beschouwd. En net als in de docentenopleiding bieden we je aan de hand van kennis over de chakra’s de kans tot diep zelfonderzoek.

De nadruk ligt op ervaren en het wakker maken van onbewuste (belichaamde) kennis die je al hebt.
Er is aandacht voor houdingen, adem, maar vooral ook de leefwijze van een yogi. Het zal je reguliere yogales verdiepen en zonder twijfel een impuls geven aan je leven.

Praktisch;
De verdiepingscursus duurt een half jaar waarin je maandelijks 1,5 dag les krijgt, naast je reguliere lessen. Tijdens de laatste maand komen we nog 1 extra dag samen waarin we aandacht besteden aan de integratie en transformatie.

Mocht je willen dan kun je na deze compacte cursus instromen in het tweede jaar van de docentenopleiding voor transformatieve yoga. Ook die is gericht op verdieping. Daarnaast is er aandacht voor het overbrengen van de kennis.

De kosten voor de hele cursus bedragen 1700 euro. Hiervoor krijg je de verdiepingsdagen en vanaf het moment van inschrijving tot en met oktober een onbeperkt abonnement voor alle reguliere lessen bij Sai Mithra t/m oktober.
(Hoe sneller je je dus inschrijft, hoe meer maanden onbeperkt!). Daarnaast krijg je 50% korting op reguliere intensives van Arjanne en Ilona.

Je plek is definitief bij aanbetaling van €500,-. Daarna kun je in termijnen betalen. Als het mogelijk is in één keer te betalen krijg je €100,- extra korting (€1600,-).

Neem bij belangstelling contact op met Ilona en/of Arjanne voor een intake.

Meld je aan via het onderstaande email formulier: info@saimithrayoga.nl

Aanmeld formulier

Deel dit bericht:

Overige blog berichten

Verdiepings Cursus

Sai Mithra Transformatieve Yoga

Happy Diwali !

Sai Mithra Yoga is weer open

Fijne feestdagen

Introductieles Yoga Docentenopleiding

Docenten Opleiding

Hulp voor Arunachala en zijn familie

Sai Mithra opent weer haar deuren!

Transformatieve Soft Flow

Bring Back Yoga

Yoga Magazine Ganga Hoogendoorn

Stichting Caveri

Warme, zachte, liefdevolle dagen!