Lesrooster

LET OP!!! Voor de online lessen is het belangrijk om de zoom versie te updaten,  iedere week kunnen we aanraden.
We gaan ervan uit dat we 1 juli de deur weer kunnen openzetten, wij verheugen ons er mega op.

Online Yoga lessen.

Sai Mithra Yoga biedt nu Transformatieve yoga lessen aan online, te volgen via het programma Zoom.

Ben je nieuwsgierig boek dan een les via ons systeem en doe mee.

Op  bijvoorbeeld maandagavond geeft Ilona een intense Zonnegroetles, woensdag een dynamische les van Kristian, vrijdag Restorative Yoga met Ilona. Kijk op het rooster voor de andere online lessen bij Sai Mithra.

Voor alle leerlingen houd ons rooster in de gaten, deze kan per week anders zijn. Vanwege het corona virus waarin ons dagelijks ritueel wordt bepaalt en waarin we niets anders kunnen dan ons te berusten in deze situatie in volledige acceptatie, verstilling en vertragen mogen omarmen zijn we ook in beweging.

Dat uit zich fysiek en creatief in de yoga school en intuïtief op het gebied van de online lessen aanbieden.

Wil je een les volgen, meld je aan via ons online boeking systeem. Bij aanmelden op een les ontvang je de link uiterlijk een uur voor de les.

Krijg je de link niet stuur dan een mail naar saimithrayoga.nl of stuur een WhatsApp naar 0644347194 (Ilona)

Alle docenten van Sai Mithra zijn opgeleid door Ganga Hoogendoorn en zijn gericht op transformatie, bewustwordingen zelfonderzoek. Iedere docent heeft zijn of haar eigen stijl, maar alle lessen volgen dezelfde basisprincipes met betrekking tot opbouw, nauwkeurige correcties en ademhaling. Voel je vrij om kennis te maken met onze docenten doormiddel van en 5-ritten kaart.