Sai Mithra opent weer haar deuren!

de heilige berg Arunachala (The Shiva Mountain)
foto is gemaakt door Arunachala
Geplaatst: zondag 28 juni 2020

Lieve Yogi’s en Yogini’s,

We hebben goed nieuws!
Per 1 juli kunnen wij weer open, wel met bepaalde richtlijnen, maar gelukkig iets soepeler dan verwacht. Wat fijn dat wij jullie weer in de studio – fris en helder na de verbouwing – kunnen uitnodigen. De energie daar is echt ‘Wow’!

Wij gaan geleidelijk van start. Vanaf woensdag 1 juli zal Kristian aftrappen en vanaf dan zullen er steeds meer lessen bij komen. Check ajb het aangepaste rooster op de website, waar je ook een les kan (moet) boeken. We komen zo op de richtlijnen terug.

Even een ‘throwback’ naar de voorgaande 3 maanden.

We hebben in Sai Mithra behoorlijk wat klus-uren in Sai Mithra gestopt. Het ziet er prachtig uit, zowel binnen als buiten zijn we voelbaar en zichtbaar. Een aantal nieuwsgierige leerlingen hebben een blik geworpen en alle reacties zijn hartverwarmend. Het lijkt of de energie nog krachtiger is en tegelijk stiller. Sai Mithra heeft nu de uitstraling die het verdient, al 22 jaar een tempel in het hart van Amsterdam.

De (noodgedwongen) online lessen waren fijn om te doen. Eerlijk gezegd hadden wij nooit verwacht dat wij zover konden raken en bereiken met de online lessen. Ilona zei afgelopen week: “Stiekem vind ik ze zo leuk dat ik even dacht dat ik nooit meer anders wilde. Eigen bubbel en comfort, en toch zeer ontspannen en stille leerlingen aan de andere kant”.

Een aantal van jullie heeft aangegeven voorlopig te willen blijven bij de online les en wij zullen hier proberen gehoor aan te geven. Dat betekent dat je de lessen in juli voor een groot deel zowel online als in de studio kan volgen. Het is allemaal wel een beetje experimenteel en het zal niet perfect zijn – geef ons ajb feedback over wat goed is en wat beter kan!

Richtlijnen voor de lessen
Voor diegene die niet kunnen wachten om de ‘nieuwe’ ruimte te betreden en old school, offline een les te volgen zijn er wel wat richtlijnen die wij gezamenlijk moeten volgen. Samengevat komt het neer op het volgende:

  • De les moet vooraf geboekt worden via FitManager of OneFit, want iedereen moet geregistreerd worden.
  • Er zullen max 10 personen worden toegelaten in de ruimte in verband met de 1,5 meter afstand die leerlingen onderling moeten houden.
  • Iedereen neemt eigen mat, kussen, riem, deken en drank (thee/water) mee. Mocht je eigen props willen aanschaffen kan dat uiteraard via ons (en misschien ook fijn voor de practice thuis).
  • Kom alleen naar een les als je de laatste 24 uur geen klachten hebt mbt hoesten, verkoudheid, verhoging of koorts, benauwdheid en reuk- of smaakverlies. Dat zelfde geldt ook voor eventuele huisgenoten cq gezinsleden.

Na de les gaan we één voor één naar buiten en verlaten we de yogaruimte maximaal 15 minuten na de les, wil je iets delen met je docent dan kan je dit aangeven en kunnen we zien wat mogelijk is.

Zomerintensives
Ook op de website kan je informatie vinden over zomer intensives:

  • Ganga: 25-26 juli en 6-7-8-9 aug (direct te boeken en betalen bij Ganga)
  • Ilona: 17 juli en 31 juli-1augustus.

De prijzen en tijden zijn op de website te vinden, ook voor deze intensives is er een maximaal aan deelnemers. Vol is vol…

Foto’s van Arunachala
Verder zijn we geïnspireerd door een jongeman die onze gids is in India. Hij maakt prachtige foto’s van de heilige berg Arunachala en omgeving van Tiruvannamalai. We zullen een paar van zijn foto’s in de yogaschool inlijsten en er komen een aantal voor de verkoop. Zo kan onze vriend Arunachala (hij is vernoemd naar de Shiva berg) zich verder ontwikkelingen en zal er een gedeelte van de opbrengst naar stichting Caveri gaan.

Dat was het even voor nu. Wij verheugen ons ontzettend om veel van jullie snel weer te zien!

❤️ Arjanne, Ilona, Kristian

Deel dit bericht:

Overige blog berichten

Verdiepings Cursus

Sai Mithra Transformatieve Yoga

Happy Diwali !

Sai Mithra Yoga is weer open

Fijne feestdagen

Introductieles Yoga Docentenopleiding

Docenten Opleiding

Hulp voor Arunachala en zijn familie

Sai Mithra opent weer haar deuren!

Transformatieve Soft Flow

Bring Back Yoga

Yoga Magazine Ganga Hoogendoorn

Stichting Caveri

Warme, zachte, liefdevolle dagen!