saimithra_fotos_workshops_3

Yoga intensive

Docent: Wisselend

Intensives zijn verdiepingslessen die voor iedereen geschikt zijn. Doordat er meer tijd is kun je de houdingen nog secuurder uitvoeren en er langer in blijven staan om nog beter te voelen wat er gebeurt.

saimithrayoga-workshops-voetenomhoog

Intensives voor gevorderden en afgestudeerden

Docent: Ganga

Verdiepingslessen op zondagen speciaal voor hen die mee willen in de éénpunt-gerichtheid en het steeds meer verdiepen van hun zelfonderzoek en transformatie.

saimithra_fotos_workshops_11

Amanae 1-day intensive

met Kristian Winge & Cas Gebbink

Kristian geeft samen met Cas Gebbink een 1-daagse intensive voor mensen die de kracht van Amanae Energetic Bodywork in groepsverband willen ervaren. Het openen van je hart en het transformeren van gedachten en patronen  gebaseerd op angst staan centraal.

saimithra_fotos_workshops_18

Teaching

Docent: Ganga

Ganga Hoogendoorn, de grondlegger van de Transformatieve yoga en ons yogacentrum, zal dit jaar een aantal teachings geven.

saimithra_foto_wotkshop_chi_kung

Chi Kung

Docent: Demian

Chi Kung lessen waarin je deze Chinese bewegingsvorm kunt onderzoeken. Het helpt je tijdens meditatieve bewegingen met het bewust worden van de ruimte om je heen en de ruimte in jezelf.

saimithra_fotos_workshops_16

Mantra Zingen

Docent: Sangeetha

Met Sangeetha is mantra zingen als een gebed. Zij zingt op traditioneel Indiase wijze en ze begeleidt dit met een harmonium. Je krijgt uitleg over de mantra’s.

saimithra_fotos_workshops_17

Stadsverlichting

Docent: Wisselend

Elke tweede zondag van de maand is er de gelegenheid een uur in stilte samen te komen van 20:00 tot 21:00. Je kunt je eigen manier van meditatie toepassen, of zoals je die tijdens de yogalessen bij Sai Mithra oefent.
matrimandir

India reis

Docent: Ilona Nijman

We hebben een programma vol met fijne aktiviteiten. We starten de ochtend in ieder geval met yoga of meditatie. Ook zullen er reis dagen zijn en een aantal vrije dagen.
sai_mithra_foto_homepage2

Yoga Nidra

Docent: Roos Vonk of Ilona Nijman

Yoga Nidra is een techniek voor diepe ontspanning. Het lichaam komt in een slaaptoestand, terwijl de geest steeds wakker blijft. Dit is de yogische slaap. Fysieke, emotionele en mentale spanning kan op diep niveau oplossen.
saimthrayoga-yogaonline

Kerst &Nieuwjaars Intensive "

Docent: Ganga

 Deze les dagen zijn voor iedere leerling die nog meer verdieping zoekt. Behulpzaam om Meditatie, Asana, Mudra, Bhanda en Pranayama toe te passen onder professionele begeleiding. Iedere leerling wordt daarin individueel begeleid. Blokkades die er bewust en onbewust zijn, spanningen fysiek en emotioneel/mentaal krijgen ruimte en worden naar Stilte/Liefde gebracht, waar zij alle betekenis verliezen.

saimithra_element_overons_1

Mantrazingen & Savasana op vrijdag

Docent: Ilona nijman

Het reciteren van Mantra’s helpt om uit je hoofd te gaan en in je hart te zijn. Het zingen brengt je dichterbij  jezelf, in vertrouwen en liefde.