saimithra_fotos_workshops_3

Yoga intensive

Docent: Wisselend

Intensives zijn verdiepingslessen die voor iedereen geschikt zijn. Doordat er meer tijd is kun je de houdingen nog secuurder uitvoeren en er langer in blijven staan om nog beter te voelen wat er gebeurt.

saimithrayoga-workshops-voetenomhoog

Intensives voor gevorderden en afgestudeerden

Docent: Ganga

Dit jaar start Ganga met een reeks van 8 verdiepingslessen op zondagen speciaal voor hen die mee willen in de éénpunt-gerichtheid en het steeds meer verdiepen van hun zelfonderzoek en transformatie.
saimithra_fotos_workshops_11

Amanae energetic bodywork

met Kristian Winge & Cas Gebbink

Kristian geeft samen met Cas Gebbink op zondag 4 november een reeks Amanae sessies (2×6 sessies). Dit bijzondere healing werk is gericht op het vrijmaken van oude patronen, vastgezette overtuigingen en onverwerkte trauma’s.
saimithra_fotos_workshops_18

Teaching

Docent: Ganga

Ganga Hoogendoorn, de grondlegger van de Transformatieve yoga en ons yogacentrum, zal dit jaar een aantal teachings geven.

saimithra_foto_wotkshop_chi_kung

Chi Kung

Docent: Demian

Demian start met een serie van 9 lessen Chi Kung waarin je deze Chinese bewegingsvorm kunt onderzoeken. Hij helpt je tijdens meditatieve bewegingen met het bewust worden van de ruimte om je heen en de ruimte in jezelf.

saimithra_fotos_workshops_13

Healing Tango

Docent: Lizelot de Stigter

Tijdens de workshops Healing Tango verken je deze dansvorm onder begeleiding van Lizelot de Stigter als een pad naar persoonlijke transformatie. Het gaat niet alleen om de tango als partnerdans, maar om de essentie van de Tango, de dans van Yin en Yang.
saimithra_fotos_workshops_10

5 Rhythms®

Docent: Mirjam van Hasselt

Kom en ervaar 5Rhythms® – Lekker dansen op vrijdagavond onder begeleiding van Mirjam van Hasselt! Dit is de laatste les van drie en is een prelude voor een serie van workshops die in dit nieuwe seizoen wordt opgezet.
saimithra_fotos_workshops_16

Mantra Zingen

Docent: Sangeetha

Met Sangeetha is mantra zingen als een gebed. Zij zingt op traditioneel Indiase wijze en ze begeleidt dit met een harmonium. Je krijgt uitleg over de mantra’s.
saimithra_fotos_workshops_17

Stadsverlichting

Docent: Wisselend

Elke tweede zondag van de maand is er de gelegenheid een uur in stilte samen te komen van 20:00 tot 21:00. Je kunt je eigen manier van meditatie toepassen, of zoals je die tijdens de yogalessen bij Sai Mithra oefent.
matrimandir

India reis

met Sai Mithra Yoga

We hebben een programma vol met fijne aktiviteiten. We starten de ochtend in ieder geval met yoga of meditatie. Ook zullen er reis dagen zijn en een aantal vrije dagen.
sai_mithra_foto_homepage2

Yoga Nidra

met Ilona Nijman

Yoga Nidra een staat van bewustzijn waarin je helemaal naar binnen reist en je lichaam en denkgeest leeg mag maken. Diepere lagen kunnen worden aangeraakt en gezuiverd.