nieuwjaars intensive

saimithra_foto_opleiding_4

nieuwjaars intensive

Docent: Ilona

Datum: zondag 2 januari 2022
Tijd: 10:00 uur
 t/m 16:31 uur
Prijs: € 95,- voor de Docenten in opleiding is er een korting van €15,- op deze dag
Er is pauze

Intensives zijn verdiepingslessen die voor iedereen geschikt zijn. Doordat er meer tijd is kun je de houdingen nog secuurder uitvoeren en er langer in blijven staan om nog beter te voelen wat er gebeurt. Daardoor ontstaat er ruimte waarin gedachtes, emoties of fysieke weerstand zich aandienen en je dit kunt observeren. Hoe meer je aan dit proces overgeeft, hoe meer transformatie kan plaatsvinden. Weerstand lost op, gedachtes draaien om en er komt stilte en vrede voor in de plaats.

In deze lessen is er extra ruimte voor de andere aspecten van de yoga zoals pranayama, bandha, mudra en meditatie. We richten de intensives vaak op een onderwerp wat kan variëren van chakra’s tot thema’s als ‘dankbaarheid’ of ‘vergeving’. Andere intensives richten zich meer op bepaalde vormen van yoga zoals restorative yoga en yoga nidra, waarbij je op steeds dieper niveau leert ontspannen en in andere lagen van je bewustzijn komt. Of we onderzoeken in de intensives een bepaalde groep houdingen, zoals die van de zonnegroet of bijvoorbeeld de heldhoudingen.

Het thema tijdens dag : “schoonmaken”dat wat oud is mag gaan, doorzien, omarmen en in liefde brengen. Je intentie voor het nieuwe jaar stellen om je pad richting te geven.Dit doen we door diverse asana’s en oefeningen waarbij de energie kanalen en organen aandacht krijgen met als doel schoonmaken.

Wat daar aan bijdraagt is gezond/licht eten en drinken, dat betekent dat er alleen maar gezonde producten als snack zullen zijn en pure theeën. Vanessa van Nessy’s Juice wil slowjuice sappen voor ons maken en van mij krijg je een kurkuma of gember shot als kadootje, wellicht ter vervanging van de maaltijd.

 

Deze dagen  zijn intense en leerzame momenten om eerlijk naar jezelf te kijken in veiligheid en jezelf steeds op een diepgaander niveau te leren kennen. Op deze manier bewust en met aandacht bezig zijn zorgt ervoor dat je kwaliteit ervaart in plaats van de kwantiteit. Het is heerlijk om zo intensief bezig te zijn met de yoga en de tijd te nemen om te ontdekken wie je werkelijk bent!

De intensives zijn heel goed om te volgen ter voorbereiding van de Transformatieve docentenopleiding of als je intensief een yoga dag wilt ervaren.

DEZE INTENSIVE KOMT TE VERVALLEN!

Deel deze workshop:

Aankomende workshops

vrijdag 30 september 2022

Yoga Intensive vrijdag

zaterdag 8 oktober 2022

Mantra zingen

zondag 23 oktober 2022

Intensives voor gevorderden en afgestudeerden

vrijdag 28 oktober 2022

Yoga Intensive Vrijdag

zaterdag 5 november 2022

Mantra zingen

vrijdag 18 november 2022

Mantrazingen en Savasana

zondag 27 november 2022

Intensives voor gevorderden en afgestudeerden

vrijdag 2 december 2022

Yoga Intensive vrijdag

zaterdag 10 december 2022

Mantra zingen

zondag 11 december 2022

Meditatie-Restorative-Yoga Nidra dag

vrijdag 23 december 2022

Mantrazingen en Savasana

zaterdag 11 maart 2023

India Retreat 2023