Hulp voor Arunachala en zijn familie

Verjaardag

Lieve vrienden, familie, yogi’s van Sai Mithra en andere lieve Facebook vrienden. Voor mijn 48e verjaardag 7 juli zou ik jullie aandacht willen vragen voor het volgende:

Onze vriend en getalenteerd fotograaf Arunachala is met zijn familie zwaar getroffen door de wereldwijde Corona-crisis. Ze zijn gedwongen om hun huis (in Tiruvannamalai, India) te verlaten; de plek waar Arunachala (vernoemd naar de heilige berg) is geboren. Hij is naast zijn werk als fotograaf o.a. werkzaam als gids en zijn vader maakt die mooie handwerk beelden van Indiase goden bovenop de heilige berg zelf. Beiden zijn ze één met deze berg. Veel mensen in de yoga school kennen Arunachala en zijn vader dankzij onze yoga-meditatie-reizen naar Tiruvannamalai. Na een paar maanden strikte lockdown (nog steeds voortdurend) is er geen werk meer. Deze hardwerkende familie kan geen kant op.

Dit jaar wens ik geen cadeau’s maar wil ik jullie willen vragen om de familie te helpen. D.m.v. een storting -groot of klein-…wat je maar kunt missen. Ze hebben € 1000,- nodig om te kunnen blijven wonen in hun huis en meer nog om simpelweg eten te kunnen kopen. Ik begrijp heel goed dat ook in Nederland veel mensen pittige tijden hebben door de afgelopen maanden. Kijk wat je kunt missen: een kleine bijdrage maakt samen een mooi bedrag

Vul hieronder je gewenste donatie bedrag in ( € )