Kristian Winge

Foto Kristian Winge

“What would your life look like, without your stories, judgements and beliefs?”

Naast mijn professionele rol als CEO van een green-tech bedrijf ben ik een spiritueel mens op een transformatieve reis naar innerlijke vrijheid en universele liefde. Ik ben dankbaar voor alle lessen, ervaringen, inzichten en tools die mij zijn aangereikt door verschillende leraren en Meesters.

Op mijn pad ben ik ingewijd in verschillende healing modaliteiten, inclusief Reiki, Magnified Healing ®, Shindo, en ben ik gecertificeerd practitioner in Amanae ® energetisch lichaamswerk. Ik blijf nieuwe ontdekkingen doen in de Cursus in Wonderen en Transformatieve Yoga is een fundamenteel en steeds groeiend fundament op mijn pad.

In Sai Mithra geef ik je graag een profound yoga ervaring. Soms zal ik je (bewust) uit je comfort zone halen om nieuwe openingen te laten ontstaan, vaak zal ik je uitnodigen om uit je hoofd en naar je hart komen. Het is een beetje ‘Yoga for the Brave’ maar dat maakt het juist interessant en verrijkend. Ik hoop dat ik je je eigen kracht kan laten ontdekken zodat je in staat bent om je volledige potentieel te manifesteren.

It’s an ongoing journey home. I would feel blessed if I could contribute to yours.

In love and light.