Yoga Retreat India 2018

Geplaatst in: Geen categorie | 0

Yoga Retraite naar India

Deze reis bestaat uit drie yoga weken in Bangalore, Tiruvannamalai en Auroville.

Data: vertrek zaterdag 10 Maart en retour zaterdag 31 maart 2018
Docent: Ilona Nijman

Tijdens de reis ga je je intensief bezighouden met Yoga en Meditatie, dat geeft jou de mogelijkheid om meer inzicht  in jezelf te krijgen waardoor je zelfbewuster in het leven staat, meer diepgang zal ervaren tijdens  Yoga houdingen, meer naar de stilte kan gaan tijdens Meditatie en je meer gaan bewegen voorbij je belemmeringen en overtuigingen.

We gaan  heilige plekken bezoeken en starten in Bangalore waar we in de tempel van Sri Sai Baba  in de ochtend en avond gaan mediteren, als het in het programma past gaan we naar Devi Amma ” de Holy Mother”.

Na drie dagen reizen we verder naar Tiruvanamalai. Tijdens het verblijf op deze bijzondere plek start je om 6:30 met een Yoga les van 1,5 uur, daarna is er tijd voor een licht ontbijt waarna we vertrekken naar de Arunachala (de Shiva berg) en daar verder gaan met Mediteren in de tempel van Sri Ramana Maharshi. Er is ook de mogelijkheid om de berg te beklimmen en vervolgens in de grotten te mediteren waar Sri Ramana Maharshi jaren lang heeft geleefd en gemediteerd. In de tempel zijn we twee keer per dag, s’ochtends en in de avond.

De reis gaat vervolgens verder naar Auroville deze plek is gewijd aan de eenheid van de mensheid, non-religieus, gebaseerd op het werk en visie van Sri Aurobindo en The Mother. Het ochtend programma start met een Yoga les van twee uur, na de les gaan we mediteren in de Matrimandir. Het programma van de middag kan variëren van Yogales tot een bezoek aan het stadje Pondicherry een voormalig Franse kolonie waar Sri Aurobindo en The Mother hebben gewoond, met als mogelijkheid om deze plek te bezoeken en vervolgens op deze spirituele plek te mediteren.

Tijdens deze 3-weekse reis is er buiten het dagprogramma ook vrije tijd b.v. een boekje lezen, rusten, zwemmen het is allemaal mogelijk.

De plaatsen die we gaan bezoeken zijn bijzonder, geraakt worden op een manier die niet te omschrijven is, volledig de tijd hebben voor je eigen Yoga pad, niet worden afgeleid door de dagelijkse drukte, zoals je werk, het gezin, sociale contacten enz. De mogelijkheid krijgen om te verbinden met de liefde en stilte van binnenuit, dat zal je vervolgens weer meenemen en zich voortzetten in je dagelijkse leven.

Prijs: voor de  reisbegeleiding en Yoga € 850,-

Verblijf: Hotel en Resort (reserveren wij) waar we evt. ook kunnen eten.

Nodig : Ticket (max € 800,)-,  visum, inentingen, geldig reisdocument langer dan een half jaar geldig, Yoga mat, meditatiekussen of blokje en heel veel zin!

De reiskosten alles bijelkaar zal maximaal op € 2500,- voor drie weken komen inclusief de begeleiding.

 

Ben je geïnteresseerd stuur een mail naar Ilona Nijman  info@saimithrayoga.nl.
Via onze Sai Mithra FB pagina kan je al een impressie krijgen van de afgelopen reis.

Meer op de website India reis relax.nl  

Er zijn 8 plekken op deze mooie spirituele reis.