Yoga intensive “Stilte”

saimithra_fotos_workshops_17

Yoga intensive "Stilte"

Docent: Ilona

Datum: zondag 4 juli 2021
Tijd: 09:30 uur
 t/m 13:00 uur
Prijs: € 50,- (vast tarief) Docent in opleiding korting
Alle Intensives zijn met thee en wat lekkers! Thema "Gerichtheid op stilte"

Intensives zijn verdiepingslessen die voor iedereen geschikt zijn. Doordat er meer tijd is kun je de houdingen nog secuurder uitvoeren en er langer in blijven staan om nog beter te voelen wat er gebeurt. Daardoor ontstaat er ruimte waarin gedachtes, emoties of fysieke weerstand zich aandienen en je dit kunt observeren. Hoe meer je aan dit proces overgeeft, hoe meer transformatie kan plaatsvinden. Weerstand lost op, gedachtes draaien om en er komt stilte en vrede voor in de plaats.

Tijdens deze les gaan we werken met een kurk blok en een Yoga riem. De les zal gericht zijn op “Stilte”, waarin we ook zoveel mogelijk de stilte er laten zijn, meditatie, houdingen, zijn , alles vanuit de stilte laten ontstaan.

In deze lessen is er extra ruimte voor de andere aspecten van de yoga zoals pranayama, bandha, mudra en meditatie. We richten de intensives vaak op een onderwerp wat kan variëren van chakra’s tot thema’s als ‘dankbaarheid’ of ‘vergeving’. Andere intensives richten zich meer op bepaalde vormen van yoga zoals restorative yoga en yoga nidra, waarbij je op steeds dieper niveau leert ontspannen en in andere lagen van je bewustzijn komt. Of we onderzoeken in de intensives een bepaalde groep houdingen, zoals die van de zonnegroet of bijvoorbeeld de heldhoudingen.

Deze lessen, en tijdens de vakanties zelfs dagen, zijn intense en leerzame momenten om eerlijk naar jezelf te kijken in veiligheid en jezelf steeds op een diepgaander niveau te leren kennen. Op deze manier bewust en met aandacht bezig zijn zorgt ervoor dat je kwaliteit ervaart in plaats van de kwantiteit. Het is heerlijk om zo intensief bezig te zijn met de yoga en de tijd te nemen om te ontdekken wie je werkelijk bent!

Deze les wordt als we open mogen in de yoga school gegeven met een max van 9 deelnemers….

Online meedoen is mogelijk en als je niet kan maar wel nieuwsgierig bent naar deze les dan sturen we de zoom opname achteraf door en kan je de les geheel in je eigen tijd meedoen.

De betaling van de intensive gaat buiten de website om.

Deel deze workshop:

Aankomende workshops

zondag 20 juni 2021

Intensives voor gevorderden

zondag 4 juli 2021

Yoga intensive "Stilte"

vrijdag 16 juli 2021

3-Daagse zomer retreat

vrijdag 6 augustus 2021

3-Daagse zomer retreat