Yoga Intensive 22 januari

sai_mithra_foto_homepage1new

Yoga Intensive 22 januari

Docent: Ilona

Datum: vrijdag 22 januari 2021
Tijd: 12:00 uur
 t/m 15:00 uur
Prijs: 45- (korting voor de docenten in opleiding
Alle Intensives zijn met thee en wat lekkers! Het thema "stilte"

Intensives zijn verdiepingslessen die voor iedereen geschikt zijn. Doordat er meer tijd is kun je de houdingen nog secuurder uitvoeren en er langer in blijven staan om nog beter te voelen wat er gebeurt. Daardoor ontstaat er ruimte waarin gedachtes, emoties of fysieke weerstand zich aandienen en je dit kunt observeren. Hoe meer je aan dit proces overgeeft, hoe meer transformatie kan plaatsvinden. Weerstand lost op, gedachtes draaien om en er komt stilte en vrede voor in de plaats.

In deze lessen is er extra ruimte voor de andere aspecten van de yoga zoals pranayama, bandha, mudra en meditatie. We richten de intensives vaak op een onderwerp wat kan variëren van chakra’s tot thema’s als ‘dankbaarheid’ of ‘vergeving’. Andere intensives richten zich meer op bepaalde vormen van yoga zoals restorative yoga en yoga nidra, waarbij je op steeds dieper niveau leert ontspannen en in andere lagen van je bewustzijn komt. Of we onderzoeken in de intensives een bepaalde groep houdingen, zoals die van de zonnegroet of bijvoorbeeld de heldhoudingen.

Deze lessen, en tijdens de vakanties zelfs dagen, zijn intense en leerzame momenten om eerlijk naar jezelf te kijken in veiligheid en jezelf steeds op een diepgaander niveau te leren kennen. Op deze manier bewust en met aandacht bezig zijn zorgt ervoor dat je kwaliteit ervaart in plaats van de kwantiteit. Het is heerlijk om zo intensief bezig te zijn met de yoga en de tijd te nemen om te ontdekken wie je werkelijk bent!

THEMA: ” STILTE”

Deel deze workshop:

Aankomende workshops

zondag 20 juni 2021

Intensives voor gevorderden

zondag 4 juli 2021

Yoga intensive "Stilte"

vrijdag 16 juli 2021

3-Daagse zomer retreat

vrijdag 6 augustus 2021

3-Daagse zomer retreat