5 Rhythms®

saimithra_fotos_workshops_2

5 Rhythms®

Docent: Mirjam van Hasselt

Datum en tijden zijn binnenkort beschikbaar
Datum: zaterdag 8 februari 2020
Tijd: 14:00 uur
 t/m 16:00 uur

Kom en ervaar 5Rhythms® – Lekker dansen onder begeleiding van Mirjam van Hasselt! Er komt een serie van workshops die in dit nieuwe seizoen wordt opgezet. De 5Rhythms® zijn een bewegingsvorm waarbinnen je alle ruimte hebt om tot jezelf te komen en heerlijk uit je dak te gaan.

De les is als een geleide meditatie, waarbij uiteindelijk je lichaam de leiding neemt en uiting geeft aan wat er van binnen leeft. Daardoor kun je je daar bewust van worden, kan je loslaten en opheffen. De 5Rhythms® zijn Vloeiend, Staccato, Chaos, Lyrisch en Stilte. Deze ritmes vormen een ‘wave’ van energie, die ons in contact brengt met de wijsheid van ons lichaam. Hierdoor kun je patronen en gedachten doorbreken en transformeren. Je voelt je, na een les, lekkerder in je vel. Je gaat energieker en meer ontspannen de dag in en krijgt gaandeweg een betere conditie.

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Ongeacht je fysieke conditie. Ervaring met dans is niet nodig, zin om te bewegen wel.

Meer informatie over Rhythms®  kun je vinden op de website van Mirjam met een leuk introductiefilmpje: 5rhythms-amsterdam.nl

Deel deze workshop:

Aankomende workshops

18 april 2021
zondag 18 april 2021

Yoga Nidra Online