transformatieveyoga

Transformatieve Yoga is een volledige nieuwe vorm van Yoga ontwikkeld door Ganga Hoogendoorn. Intense Yoga beoefening, gebaseerd op kennis en Yogahoudingen, zoals doorgegeven door Guru Agastya en Devi Amma. Ook maken we gebruik van kennis door toepassing van een Cursus in Wonderen, leringen gebaseerd op de teachings van Jezus.

In deze Yoga wordt dieper ingegaan op de houdingen, het juist uitvoeren van de houdingen en bewust ademhalen. Hierdoor wordt het mogelijk om gevoelens en gedachten te onderzoeken die mogelijk omhoog kunnen komen.

Door gevoelens en gedachten toe te laten kunnen deze opnieuw onderzocht worden. Hier krijg je de mogelijkheid om gevoelens en gedachten die op pijn gebaseerd zijn naar liefde te brengen. Omdat er altijd een keuze is om vanuit liefde te kijken in plaats vanuit angst. Je zou kunnen zeggen dat je op een nieuwe manier kan kijken – namelijk vanuit liefde – waardoor je bevrijd wordt van oude patronen en nieuwe mogelijkheden zich kunnen aandienen.

Binnen Transformatieve Yoga bouw je de houding altijd stap voor stap op zonder te forceren. Op deze manier bouw je een Yogahouding op vanuit een innerlijk evenwicht.

De houdingen zijn intens en worden met aandacht uitgevoerd. Houdingen worden gecorrigeerd tijdens de lessen. Uitleg over de werking van de houdingen en met welk Chakra (energie centrum) de houdingen verbonden zijn is onderdeel van elk les.

Er is persoonlijke aandacht en begeleiding. De opbouw van de lessen is zodanig, dat je je eigen tempo bepaalt, waardoor de lessen voor iedereen toegankelijk zijn.

Tijdens iedere les maken we gebruik van Ontspanning en/of Meditatie. Leren ervaren van stilte en vrede. We eindigen de les met een Mantra.

Voor een overzicht van lessen bezoek de Lesrooster of naar de Docenten pagina.