Schermafbeelding-2016-07-18-om-13.48.17Healing massage is een volledige lichaamsmassage die zowel werkt op het fysieke als het subtiele lichaam en op de geestesgesteldheid.

De massage is op basis van healing (het werken met de energie van liefde) en diverse massagetechnieken, waaronder accupressuur, Shiatsu (drukpuntmassage) en Ayurvedische massage. De massage olie die gebruikt wordt is biologisch, en wordt gemengd met 100% zuivere, biologische essentiële oliën. Desgewenst kan er in combinatie met de massage een gember (warmte) kompres gelegd worden, bijvoorbeeld bij slechte doorbloeding van de onderrug, longklachten of problemen met blaas/nieren.

De massage werkt diep reinigend en laat afvalstoffen afvloeien. Daardoor wordt een Healing Massage als zeer ontspannend ervaren. Het werkt zeer goed bij rugklachten, aangezien in de rug de meeste blokkades voorkomen.

 Gevoelens en/of gedachten kunnen vrij kunnen komen tijdens de massage. Door je van jezelf bewust te worden, kun je alles wat je hebt vastgezet, zoals verdriet, onvervulde verlangens, verkeerde ideeën over jezelf en ook lichamelijke aandoeningen, onder ogen zien en transformeren. (van pijn(angst) naar liefde brengen)

.

De prijs van een massage is € 75.00

Healing massage wordt gegeven door:

Plaats – Amsterdam:

Ganga:         ganga@saimithrayoga.nl

Ilona:            ilona@saimithrayoga.nl

Roos:           roos@saimithrayoga.nl

Arjanne:

Plaats – Bussum:

Irene:          irene@saimithrayoga.nl